0-800-301-661
Дата публікації 4 травня, 2022 середа
Оновлена процедура отримання посилок!

Вітаємо, наші любі Гості.

Ми вже казали та не стомлюємось повторювати, що всі наші сили зараз спрямовані на те, щоб кожна посилка дійшла до свого отримувача. Тисячі посилок наразі вже видані, решта – в процесі.

Діємо за таким планом:

1) Нами проінвентаризовано всі посилки у розподільчих центрах, і ми зв’язуємось з їх власниками щодо видачі. Якщо ви отримали смс із посиланням на анкету та заповнили її – очікуйте смс про прибуття посилки у зазначену точку видачі.
2) Як ви розумієте, не до всіх відділень досі є доступ. Через це не всі посилки проінвентарізовані. Щойно ми отримаємо до них доступ, ми їх проінвентарізуємо та зв’яжемось із отримувачами, щоб повідомити про подальший план дій. 
3) Якщо ви не отримали смс та не знаєте статус посилки – телефонуйте на гарячу лінію 0-800-301-661 і ми зорієнтуємо вас щодо подальших дій.
4) Може бути так, що ви знаходитесь в місті, де видача через Justin неможлива. В такому разі ми направимо вашу посилку альтернативними поштовими операторами. Ви отримаєте повідомлення від них, як тільки посилка прибуде до місця отримання.
5) Якщо виявиться, що ваша посилка втрачена чи пошкоджена – ми обовʼязково розглянемо питання про можливість відшкодування вартості при відновленні претензійної роботи.

Дякуємо за ваше терпіння та розуміння. Все буде Україна!

Інші новини
Як отримати посилку, якщо ви не заповнювали анкету Детальніше
28 вересня, 2022 середа
Як отримати посилку, якщо ви не заповнювали анкету
Як подати претензію у випадку пошкодження або втрати посилки Детальніше
28 липня, 2022 четвер
Як подати претензію у випадку пошкодження або втрати посилки
Відділення, що працюють у цей непростий час! Детальніше
4 березня, 2022 п'ятниця
Відділення, що працюють у цей непростий час!